Το Yialos Wine Restaurant είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει μια υπέροχη ποικιλία ελαιόλαδου για να συμπληρώσει τη γευστική σας εμπειρία. Οι Κρητικοί επεξεργάζονται τον καρπό της ελιάς για να δημιουργήσουν ελαιόλαδο, το οποίο χρησιμοποιούν στο μαγείρεμα, σε διαδικασίες όπως το πασπάλισμα των ζυμαρικών, ως συνοδευτικό με το ψωμί, όπως επίσης και ως αναπόσπαστο συστατικό μίας σαλάτας. Το Olive Oil Bar στο Yialos Wine Restaurant είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να μάθετε για μερικά από τα σημαντικότερα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα της Κρήτης, αναμεμειγμένα με φυσικές κρητικές γεύσεις που δημιουργούν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Για να συμπληρώσετε το γκουρμέ γεύμα σας, σας ενθαρρύνουμε να επιλέξετε, από μια μεγάλη ποικιλία στην οποία ανήκουν πάνω από πενήντα βραβευμένα εξαιρετικά ελληνικά ελαιόλαδα. Από πικάντικα πλούσια ελαιόλαδα, μέχρι αρωματικά φρουτώδη ελαιόλαδα, σίγουρα ανάμεσά τους υπάρχει ένα ελαιόλαδο που ταιριάζει με τη γεύση σας. Το Olive Oil Bar στο Γιαλός Wine Restaurant αντιπροσωπεύει την εξαιρετική κατάσταση του ελαιόλαδου της χώρας συνδέοντάς το με τη μεγαλύτερη γκουρμέ εμπειρία.

Πήγαινε:BlendPicualΑθηνολιάΚορωνέϊκηΛιανελιάΛιανολιά ΚέρκυραςΜάκρηΜανάκιΜεγαρίτικηΤσουνάτη