Δυτικά του Ρεθύμνου στην άκρη της πόλης το ανανεωμένο εστιατόριο Yialos wine restaurant σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στην άκρη της θάλασσας, σας υποδέχεται από το πρωί έως αργά το βράδυ, για να απολαύσετε τις επιλογές μας σε ένα οδοιπορικό γεύσεων.

Πιάτα εμπνευσμένα από τη γαστρονομική παράδοση της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς και μικρές γευστικές πινελιές της Μεσογείου, σε συνδυασμό με εξαιρετικές πρώτες ύλες. Το Yialos ταξίδεψε σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Περού, Μεξικό, για να επιλέξει την καλύτερη πρώτη ύλη.

Η γάμπαρη Αμβρακικού, τα ψάρια λιβυκού πελάγους, το Μαύρο σκόρδο, το Αιγινίτικο φιστίκι της οικογένειας Πετρά, το Παρχαροτύρ της οικογένειας Ραγιάν, ο Μαύρος Χοίρος από την φάρμα Σαραβά, το αρκουδόσκορδο, οι Παλαιωμένες γραβιέρες Κρήτης, το Σαν Μιχάλη Σύρου του Ζωζεφίνο, το φύλλο Χατζηπαράσχου, το αυγοτάραχο Μεσολογγίου, οι Πέρλες curacao , η πλούσια ποικιλία μανιταριών από όλη την Μεσόγειο, τα αρνίσια Λουκάνικα του Κωστή, το αορίτικο αρνί, η Μαδαριανή ρίγανη είναι μερικά από τα προϊόντα της γευστικής παλέτας που θα δείτε στην βιτρίνα μας και θα δοκιμάσετε.

Φυσικά στο Yialos θα βρείτε και το olive oil bar με evvo ελαιόλαδα για να επιλέξετε με τι θα συνοδεύεται το ταξίδι γεύσεων.

Στο επισκέψιμο κελάρι μας, οίνοι από τον Ελληνικό αμπελώνα, εκλεκτοί παλαιωμένοι αλλά και νέες ετικέτες, τα παλιωμένα Τσίπουρα και Τσικουδιά περιμένουν να τους συνδυάσετε για ένα πλούσιο γευστικό αποτέλεσμα.

Για τους επισκέπτες που δεν επιθυμούν να δειπνήσουν υπάρχει πάντα η δυνατότητα για ένα ποτό, ένα κρύο πιάτο ή γλυκό, τόσο στον εσωτερικό, όσο και στον εξωτερικό χώρο.

Ο Καπετάνιος του Yialos και το πλήρωμα σας υπόσχεται ένα από τα καλύτερα γευστικά ταξίδια, τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα.